Príprava jedál


Články

12.10.2022 20:19

Zdobíme tortu

Varenie – Príprava jedál Aj keď nám obchody ponúkajú množstvo hotových zákuskov i celé torty pripravené profesionálnymi cukrármi, viac sa cení i chutí vlastnoručne upečená doma. Poradíme, ako v...

Celý článok

—————

22.08.2022 14:42

Vaflovače v profesionálnej gastronómii

Varenie – Príprava jedál   Vafle sa už roky tešia neustálej a neustálej popularite - môžu sa podávať sladké, ale aj v suchej verzii. Ich výroba je rýchla a jednoduchá a používa sa na to...

Celý článok

—————

04.08.2022 17:50

Pravé talianske rizoto

Varenie – Príprava jedál   Pod rizotom si mnohí predstavujú zmiešanie uvarenej ryže a ostatných ingrediencií, často zvyškov duseného mäsa a konzervovanej zeleniny. Ak však chceme...

Celý článok

—————


Drobničky spoza sporáka

Príma tipy na varenie

Príma tipy na varenie

Varenie - Príprava jedál   Údené mäso varíme jeden a pol hodiny na jednej strane a potom rovnako dlho na tej druhej. Kratšiu dobu na zmäknutie, asi o 45 minút menej, potrebuje krkovička, karé a bôčik. Uvarené mäso necháme vychladnúť vo vývare, potom bude...

Viac

—————




Kontakt

magazín Doma a Rada


Spôsoby tepelného spracovania

14.08.2011 09:24

Varenie

Celý článok

—————

14.08.2011 09:18

Varenie vo vodnom kúpeli

Celý článok

—————

14.08.2011 09:14

Varenie v pare

Celý článok

—————

14.08.2011 09:09

Blanšírovanie

Celý článok

—————

14.08.2011 09:04

Pošírovanie

Celý článok

—————