17.11.2011 17:00

Hríby na grile

Varenie - Recepty - Bezmäsité jedlá

 

Prosté a výnimočné. Vhodné pre všetkých netrpezlivých milovníkov lesných plodov a rýchlej prípravy jedál.

 

Ingrediencie:
  • asi 8 hríbových hlavičiek, väčších a tvrdších  
  • olej  
  • 3 strúčiky cesnaku  
  • mleté čierne korenie  
  • soľ  
  • petržlenová vňať

 

Príprava:

Cesnak očistíme a pokrájame na rezančeky. Tie potom napicháme do hlavičiek hríbov. Ešte ich okoreníme, osolíme a pokvapkáme olejom. Po chvíľke odležania ich umiestnime na rozohriaty grilovací rošt a z oboch strán ich ugrilujeme. Občas ich pofŕkame olejom. Hotové hríbové pochúťky podávame na sendvičových hriankach posypané posekanou petržlenovou vňaťou. Podobne ich môžeme upiecť aj v rúre.

—————

Späť


Komentár

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok


Kontakt

magazín Doma a Rada